Midsommarafton

  2015-06-20 / 17:09:24 / Personligt / 0 kommentarer
förrätt: Skagentoast med gurka, citron, paprika, tomat och apelsin. 
Varmrätt: Nypotatis, skinka, gräddfil. gurka, paprika, dill och gräslök. (ni får ursäkta att besticken ligger på fel håll...) 
Efterätt: Vanilj pannacotta med färska svenska jordgubbar. 

Wilma kom över till mig igår på midsommarafton då vi passade på att äta tre rätters lunch, och det var det godaste någonsin. När allt tagit slut kändes det som att magen skulle explodera. Senare var det dags för jobb och jobbade hela kvällen, även idag har jag varit iväg på jobbet. Skönt att ha denna kvällen och vila nu. 
 

Sommartider, hej, hej, sommartider

  2015-06-11 / 22:18:44 / Personligt / 0 kommentarer
Wilma och jag tog oss tid för lite solning idag innan jag åkte iväg till jobbet, och vi passade även på att avnjuta en god Frappé under tiden vi njöt ordentligt av solen. 

I love when it's all too much

  2015-06-10 / 23:15:26 / Personligt / 1 kommentarer
Här är två fina bilder, på två fina tjejer som betyder enormt mycket mer än vad de tror för mig. Får alltid i mig ett rejält gott skratt när jag är omkring er ♥

STUDENT 2015

  2015-06-10 / 23:12:26 / Personligt / 0 kommentarer
För er som av något konstig anledning missat, så tog jag studenten igår! Hur otroligt är inte det?? Har aldrig kännt mitt hjärta slå så fort som när vi sprang ut genom dörrarna, en så otroligt häftig och mäktig känsla. Det som gör mig ledsen nu är att veta att denna tiden nu är över. Framtiden väntar, och just nu väntar en hel sommars jobb med lite ledig och mycket arbetstimmar. Det som återstår är att se vad framtiden har att ge.
 
idag har jag jobbar ett kvällspass och är helt slut, nästan så jag tror att jag somnar sittandes. Syster och jag har bärt ner alla min underbara presenter som jag fick igår. Det är helt sjukt hur generösa alla är, är så otroligt tacksam för allt jag fick igår på min studentdag och jag är så tacksam för de som valde att fira denna dagen med mig. 

I'm gonna mess around

  2015-06-03 / 22:25:38 / Personligt / 0 kommentarer
Hittade precis lite bilder från när Lisa var hos mig för ett par veckor sedan, och jösses vad gott det var att trycka i sig allt det som låg på fatet ♥

Studentbal 2015

  2015-06-03 / 17:40:23 / Personligt / 0 kommentarer
Igår vad det dags för studentbal, och vilken kväll det var. Vädret var dock ingen hitt då det var regn och blåsigt och möjligtvis 13 grader. Jag fixade mitt hår mellan 10.30 och 13.00 och blev mer än nöjd, trots att man fick genomlida vad jag kallar tortyr för att det skulle bli som det blev. Minglet i tegnerparken startade vid 17.00 och vid 17.45 fick vi gå in på PM och vänner för lite mingel på taket med ett champaneglas i handen. Senare gick vi ner och åt tre rätters middag. Efter maten vad det lite festande med lite dans och prat. Victor och jag kände oss nöjda runt 23.30 och drog oss hem då. Men en bra kväll är det enda jag kan kalla det, men underbara vänner och världens bästa baldejt.