Birthday dinner

  2015-10-22 / 13:19:39 / Personligt / 0 kommentarer
Fyllde 19 år igår och började dagen med seminarie på universitetet och fortsatte sedan med en trerätters middag hemma. Började förrätten lite enkelt men gott med snittar, fortsatte med bakpotatis och avslutade med mousse som Lisa hade med sig. Hade en riktigt rolig och minnefull kväll med mina fina vänner. 

the world's best friend

  2015-10-19 / 12:01:02 / Personligt / 1 kommentarer
Detta har varit tre förjävliga månader som jag inte önskar någon får uppleva någonsin. Utan alla fina personer i mitt liv vet jag inte vart jag skulle vara idag, hur jag hade mått idag, det är knappt jag vet än. Men en sak vet jag säkert, och det är att tjejen på bilden är den bästa jag vet, den som finns dag och natt, vått och tort och som aldrig sviker mig. Du är den jag vänder mig till Madde, utan dig vet jag inte vad jag gör. Du är min bästa vän, har varit det länge och kommer förbli det under alla år. Ingenting kan beskriva vår vänskap, absoulut ingenting, för den är den bästa jag någonsin haft och utan den vet jag inte vad jag skulle göra. 
Dina stöttande ord som "Jag kommer alltid finnas här" är värda hur mycket som hellst, för jag vet att de är sanna. Jag vet att vi stöttar varandra i enkla och svåra tider, vi pratar med varandra om allting. Jag är så glad att jag har dig! Jag älskar dig så otroligt mycket. 

sticks and stones may break my bones

  2015-10-05 / 22:25:11 / Personligt / 0 kommentarer
Testade idag mina små pajformer och gjorde två olika pajer. En spenat och fetaost paj och en ost och skinkpaj. Superduper gott, smakade dock inte ost och skinkpajen då den var till syrran. Små detaljer som formarna kan få mig på så bättre humör än vad det borde kunna.