Took my heart a beat sound

  2014-04-29 / 23:05:55 / Personligt / 0 kommentarer
fick denna lilla spegeln idag utav min granne, som spenderar vinterhalvåret i Thailand. hur fin som hellst.

if the sky is falling down

  2014-04-28 / 17:21:25 / Personligt / 0 kommentarer
det är slutet av april, men enligt vädret tror man att det är mitten av juli. det är verkligen helt otroligt att det är så varmt som det är och schemat inför dagarna är skola, köra, sola och sova. nu när det också nästan är för varmt för att dricka kaffe, brukar jag svalka ner mig lite med en grekisk frappe, som är hur god som hellst en varm dag. 
en dag kvar i skolan sen är jag ledig onsdag - söndag, så blir en långhelg där det är intryckt lite roliga påhitt. 

I hear symphonies in my head

  2014-04-22 / 17:54:30 / Foto / 0 kommentarer
hittade lite fina blommor hemma så jag passade på att ta fram kameran och fota lite. helt nöjd med resulutatet. kvällen består utav lite läsning och matteplugg, denna veckan avslutas med matteprov, men även det får duga. tur vi får en mjukstart i skolan med två korta veckor. 

Been around the world

  2014-04-22 / 10:05:52 / Personligt / 0 kommentarer
påsklovet har gått otroligt fort och jag har haft fullt upp hela tiden. Åkte till öland med pojkvännen i torsdags och stannade där tills igår. Vi var i Ekerum på konstutställning, var inne i Borgholm och kikade, fikade i Kårehamn och sprang en runda på ca 4 km. Idag går skolan igång igen och eftermiddagen består av en körlektion och sedan komma hem. 

shot me down

  2014-04-15 / 18:03:21 / Personligt / 0 kommentarer
igår kväll hade wilma och jag en liten filmkväll där vi kollade på rosa pantern filmerna, åt popcorn och drack alldeles för mycket cola. Idag har jag varit inne i växjö och varit på min första körlektion, som enligt mig gick riktigt bra faktiskt. första gången jag körde i stan, men även det gick bra. Ska pallra mig bort till wilma senare under kvällen och tillbringa natten där. 

You're here till the end

  2014-04-13 / 17:56:29 / Personligt / 1 kommentarer
spenderat ännu en dag med denna finisen. synd vi bara har en natt till med varandra, kommer kännas så tomt. 
har haft en riktigt otrolig start på påsklovet, och önskar varje dag var så bra som när jag är med dig ♥

Finns inga ord som kan förklara hur bra du är

  2014-04-13 / 16:00:00 / Personligt / 0 kommentarer
 
Jag är så himla glad för att jag lärt känna dig, för att vi börjat umgås på det sättet vi gjort och för att vi kommit varandra så nära, behöver jag prata med någon är du en av dom första jag skriver till och jag har så sjukt roligt när jag är med dig, även om vi inte är själva så ofta så träffas vi ändå och vi har alltid lika kul ihop och alltid något att prata om och något att hitta på. Kan inte beskriva hur mycket du faktiskt betyder för mig, du är helt enkelt bäst Tove! Sommaren vi kommer ha ihop kommer bli så grymt rolig, du och jag kommer göra denna sommaren till den bästa någonsin. Tack för att du finns i mitt liv, är ganska sjukt att vi kommit varandra såhär nära, det trodde jag verkligen aldrig när jag först träffade dig. Vi båda tyckte lite konstigt om varandra när vi väl började umgås och egentligen var vi väl "tvugna" att umgås med varandra, men när vi väl lärde känna varandra så märkte jag vilken bra människa du var och hur jävla roligt jag hade med dig. Jag älskar dig vännen <3
/ Madde

Grab somebody sexy, tell 'em hey

  2014-04-11 / 18:11:06 / Personligt / 1 kommentarer
spenderar en helg med två extremt fina brudar som alltid får mig på bäst humör. underbart. älskar varenda sekund jag får med er! äntligen har vi påsklov och jag ska helt enkelt ta det lungt hela lovet, chilla och äntligen få sova ut. så som jag längtat. 

You think I don't laugh

  2014-04-10 / 22:17:48 / Personligt / 0 kommentarer
det händer mycket under en vecka måst jag erkänna, och redan idag har jag fått tusen saker gjort. har bokat in min första körlektion, snackat jobb, träffat underbara personer, gjort en redovisning och fått ett bra resultat på en inlämning. hur skönt som hellst. 
spenderade helgen med fina linnea och var på 18 års fest, veckan har gått fort och redan imorgon är det fredag och börjar påstlovet med att lisa och madde kommer hit! Hur mysigt som hellst. 

Spice 'n Rice

  2014-04-01 / 17:48:24 / Personligt / 0 kommentarer
Efter en kort och tung dag i skolan gick blev det lite shopping på Grand och lunch dejt på spice 'n rice med Linnéa!