det här är min tid

  2013-09-30 / 21:52:57 / Personligt / 0 kommentarer
Tillbringade eftermiddagen med min andra halva, något som verkligen behövdes. En promenad i höstvädret, fotbad och skitsnack. Alltid har man tid för henne, även om man inte är hemma speciellt ofta längre. Men en kväll som denna, har jag redan bäddat ner mig i sängen, satt igång en bra film, för att nu njuta av att sova. 

give me everything

  2013-09-29 / 11:29:44 / Personligt / 0 kommentarer
tror jag åt runt 30 kräftor igår, man får ju passa på medans man kan.. ett år tills de kommer igen, längta får man ju göra i alla fall. Men gott, det var det verkligen. 

save the day

  2013-09-28 / 14:50:32 / Personligt / 0 kommentarer
en bild från igår kväll, då himlen var otroligt fin. Är i Ramkvilla i helgen, men otroligt mysigt sällskap. Syrran kommer hem om en timma, så ska umgås lite med henne. Något annat som händer under kvällen är kräftor, något som kommer ta slut lika fort som man ställer fram dem på bordet om jag känner mig och min syster rätt. Hoppas på en otroligt mysig kväll. 

teenage crime

  2013-09-26 / 21:00:00 / Personligt / 0 kommentarer
Idag är en spontan dag, en bra och spontan dag. Tog en oplanerad buss till åseda för att spendera natten hos Lisa, då även i åseda har hänt spontana grejer, och även helgen blev ikväll planerad. Det märks iaf att hösten är här, då både hallsduken och vantarna används flitigt.
Träffade Victor en stund, något jag inte klagar på. Känns tomt att va ifrån han nu när man spenderade 10 nätter med hans sällskap. Med en bra film och trevligt sällskap somnar jag gott inatt. 

A love no one could deny

  2013-09-26 / 13:04:28 / Personligt / 0 kommentarer
Med en kaffe jämte min älskade mac, sitter jag på espresso house med en fin vän, även fast våra planer förändrades, men livet kan aldrig bli så dåligt att man inte vill ha kaffe. Det sista som hände idag var att vi fick ut datorerna, så min älskade Max får äntligen komma hem igen. 

all around the world

  2013-09-25 / 19:03:36 / Personligt / 0 kommentarer
Imorgon ska jag hålla ett 5 minuter långt tal om teorier om jordens undergång, något som jag själv tycker är ganska intressant att läsa om, men ibland får man faktiskt en lustin känsla i magen när man läser om hur jorden kommer slukas hel. Något annat som händer en kväll som denna är min mage som inte vill något annat än att göra så förbaskat ont, snart är det kanske dags att kolla upp om jag har problem med blindtarmen eller inte. 

six feet down

  2013-09-23 / 14:41:26 / New In / 0 kommentarer
nytt till samlingen. 

on top of the world

  2013-09-23 / 14:36:15 / New In / 0 kommentarer
Mamma och pappa har tagit sig hem från turket och med sig fick de två converse till mig, nödvändigt eftersom mina är har ett hål i sulan... Äntligen kan de gamla åka ner i papperskorgen. 

this is fucking awesome

  2013-09-17 / 13:53:06 / Personligt / 0 kommentarer
Dricker kaffe, snackar lite skit och myser med Lisa. gick i skolan till 11, då vår engelska lektion var inställd, men jag klagar inte. helgen spenderades hemma hos mig med världens bästa, och vi drog senare vidare till åseda, har vart där nu sen söndags, när jag kommer hem är fortfarande ett frågetecken. mamma och pappa är i Turkiet, så hemma har jag inte mycket att göra ändå. 

come and get it

  2013-09-09 / 14:31:00 / Personligt / 0 kommentarer
har åter igen kommit hem efter att ha spenderar helgen hos pojkvännen. var inne i Växjö på epr och chillat halva helgen. datorerna har ännu inte kommit, vilket betyder att vi fortfarande inte fått dem tyvärr. men de ramlar kanske in nån gång i veckan. 

I want you to stay

  2013-09-02 / 20:33:26 / Personligt / 0 kommentarer
Har kommit hem från åseda, känns faktiskt bra att bara ta det lungt och vara hemma lite... får se hur länge jag stannar. träffade wilma idag också, en evighet sen känns det verkligen som. Helgen har varit väldigt händelserik, men jag klagar inte. Men som ni märker uppdateras bloggen inte mycket alls, men som jag tidigare sagt, jag är inte hemma så mycket, när jag väl är hemma ligger jag och sover, men  jag hoppas iaf att uppdateringen dras igång normalt snart igen, förmodligen blir det bättre så fort jag fått tillbaka macen. Något som inte alls känns lika bra är att jag kanske inte får tillbaka Max... tycker nästan synd om han om han får leva med någon annan jävel..!