Peace & Love

  2013-05-28 / 22:39:34 / Personligt / 0 kommentarer
Vi planerar och planerar och allt bara rasar. Först Siesta och sen Peace&Love. FYFAN. fyfan för livet. fyfan på sommaren, iaf de dagarna på sommaren. ucsh, blir så frustrerad, bestämmer vi oss för en annan festival nu, så dras väll den ner i botten också, så det är nog fan bäst att låta bli. Men det som tar på mig mest, jag kommer aldrig få uppleva Peace&Love. 

every story has an ending

  2013-05-27 / 20:44:07 / Personligt / 0 kommentarer
Fool me once shame on you, fool me twice and i'll put you in the ground!!

yeah, that's me

  2013-05-26 / 18:14:56 / Personligt / 0 kommentarer
Vi har kommit in i örebro, 266 kilometer och vi är hemma, beräknat ta nästan 4 timmar, träsmaken börjar komma fram och efter gårdagens olycka på studsmattan med kusinen, värker min rygg. Råkade komma lite för nära kanten, flög 3 meter i luften, hamna på rygg och rullade över på huvudet... klarade det ganska bra men känner ändå till det i ryggen. Som tur är klarade sig nyckelbenet sig riktigt bra..! Jag och min jävla otur, så typiskt mig! 

you don't have to be afraid

  2013-05-24 / 16:21:00 / Personligt / 0 kommentarer
Äntligen har vi iaf kommit in i dalarna, känner att man börjar närma sig lite nu, efter att ha suttit i bilen sen klockan tio. Sex timmar har gott, förväntas vara framme om ungefär en timme, eller något i den stilen. 8 mil till slutstaionen,  sen väntar vi in en del av släkten. Imorgon blir det fest. 

half way there

  2013-05-24 / 13:47:10 / Personligt / 1 kommentarer
Nu har vi äntligen kommit halvvägs och är inne i örebro län, om jag minns rätt. Nu drar vi över stora hammarsundet, även kallad halvvägsbron. half way there. 

she passes by

  2013-05-24 / 11:41:43 / Personligt / 0 kommentarer
Med basen i ryggan så rullar bilen åt norr, snart passerar vi mjölby med ett litet stopp på donken för lite chees. längtan. Skippade skolan idag, vi ville iväg så fort som möjligt, känns ganska bra ändå med lång helg. Kan inte förstå att det redan är fredag, dagarna går så mycket fortfare nu, när man inte har något att se fram emot. 
Ne, nu låter min mage så mycket, så de e nog bäst att plocka ner datorn, och göra sig oiordning för fyra underbara chees ♥

big lovely notes

  2013-05-22 / 19:16:51 / Personligt / 0 kommentarer
- satte mig och skrev lite med lite latte till, kändes som ett bra avslut på dagen, även fast dagen inte är slut än. 

nu gick gränsen igen

  2013-05-21 / 19:03:22 / Personligt / 0 kommentarer
Nedräkningen stannade på 8, längre ner fick vi inte gå. Min dag blev på en sekund, ett brinnande helvete, och det som jag sätt fram imon i ett halvt år, försvann. Siesta är inställt. Hoppas jag får tillbaka pengarna, men just nu är det inte vad jag tänker på, det enda jag tänker på är de fina minnerna som bara försvann, som aldrig kom. 8 dagar, det var vad som var kvar... 8 dagar. Jag vill något, men ödet ville något annat. Gör det inte bättre av att jag har räknat matte hela dagen, nationella, 3 delprov, hoppas på det bästa. 

Have you heard the news today

  2013-05-19 / 23:27:31 / Personligt / 0 kommentarer
Gårkvällen blev lyckad och sen, sov idag till tre. Danmark van ESC 2013 och Sverige tog idag hem VM-Guld, lyckat. Även fast jag sov så länge som jag gjorde idag, känner jag ändå hur mina ögonlock ramlar ner... Kanske dags att sova igen snart... kommer vara så sjukt trött imorgon, sovit lite för mkt kanske...! 

Maybe it's time to chance

  2013-05-19 / 23:20:00 / Serier / 1 kommentarer
Många serier har nu haft ett säsongsavslut, men Teen Wolf, börjar snart på sin tredje säsong, den 4 juni kommer första avsnuttet ut. 4 bra serier, som verkligen är värda att se om ni inte har något annat att titta på. 
 

You're the voice I hear inside my head

  2013-05-18 / 17:13:27 / Personligt / 0 kommentarer
himlen har återigen öppnat sig, sitter ute, lyssnar på musik. Har dragit på mig ett par shorts tills det börjar närma sig.. Maten är klar, tror jag, musiken funkar som den ska, kameran är laddad. Snart gäller det. Tur att musiken överröstar grannens irriterande hund. Nu ska jag bara slappa i solen lite, och jobba på brännan. 
 

dancing in the dark

  2013-05-18 / 15:40:38 / Personligt / 0 kommentarer
Idag fyller min far år, börjarde dagen med ett glas champange med familjen och ska avslutas med fest senare under kvällen. Har gjort mat hela dagen, stress halva dagen. Syster har kommit hem också, så umgås med henne är inte alltid fel. Den blåa himlen börjar bli vit, molnen ramlar in mer och mer, men varmt som fan är det. Hoppas det blir finare till kvällen. 
 
Nu blir det hockey, HEJA SVERIGE.
 
 

You cannot change what we’ve become

  2013-05-18 / 11:00:00 / Personligt / 0 kommentarer
Ni ser ju förmodligen själva, att mina nyckerben ser annurlunda nu, och ja, jag trycker såklart fram benen. Ni som läste inlägget ja la ut för några dagar sedan, ni vet vad det är för problem och så, men har ni inte det så rekomenderar jag att ni gör det först. 

Jag var hos en läkare igår, som tryckte och kände lite, fick göra massa övningar för att se hur mycket rörlighet jag hade i armen, men självklart har jag full rörlighet om jag inte missuppfattade. Efter en stund kommer han fram till att jag har en liten urgröpning i mitt nyckelben, nu när jag vet att det är där, kan jag till och med känna det. Han berättade också att förmodligen har benet aldrig läkt ordenligt och sedan har det hänt något nu under den senaste tiden som gjort att det gör ont. Troligtvis är det en liten spricka i benet, och något som gör att det inte vill läka ordentligt, och hur länge det har varit där. Men jag ska få en tid till röntgen, när vet jag inte, snart hoppas jag. 
Läkarn sa också att jag kanske måste operera för att benet ska kunna läka, men han kunde inte säga till 100% eftersom det blir efter röntgen. 
 
Nu är det bara vänta tills en tid ramlar ner i brevlådan. 
 
 

You promise me heaven, then put me through hell

  2013-05-17 / 22:26:00 / Personligt / 0 kommentarer
Ikväll ska jag somna tidigt, ska upp tidigt, göra iordning allt för kvällen och dokumentera dagen i bilder. Så nu säger jag godnatt, tittat igenom fler av dagens bilder, ooch de blev faktiskt ganska bra. Ni ser ju även min fula bränna också på bilden, om ni tittar på axeln. Imorgon kommer det upp ett inlägg om vad som hände idag hos läkaren. håll utkik om ni är nyfikna. 

släpp allt du känner

  2013-05-17 / 20:16:50 / Personligt / 0 kommentarer
Idag har jag hunnit ta första doppet, välförtjänat efter jag varit hos läkaren..! Satt inne där i 45 minuter, min kropp blev helt plötslig ett sätt för en läkar student att lära sig, kunde knappt hålla inne ankan i mig, ville bara brista ut i skratt...! Imorgon gäller det, ljudet ska igång, kameran ska på laddning och sen tar jag hand om median. Puss o hej leverpastej. var bara tvungen...! 

I owe it all to you

  2013-05-16 / 18:15:41 / Personligt / 0 kommentarer
En sommardag i Maj, sitter ute på altanen, lyssnar på musik, solar, pluggar lite matte när jag orkar, fotar lite, och har det allmänt trevligt för migsjälv. Har stått emot viljan att köpa glass, då jag sparar pengar till siesta, som jag åker till om endast 13 dagar! Innan det ska min far hinna fylla 50, min mor 53, och jag ska åka en helg till min saknade släkt uppe i norr. De kommande veckorna innan sommarlovet, kan inte bli mycket bättre. Love Life ♥

whenever you’re ready

  2013-05-15 / 22:24:01 / Personligt / 0 kommentarer
Hittade en så mysig bild på mina fina ♥
Nu har jag alla Engelska np klara, känns bra! om 3 dagar är det min fars stora dag, om 2 ska jag kolla upp mitt nyckelben! Imorgon blir en vanlig dag helt enkelt. Har tagit mig igenom snart 8 säsonger av Grey's anatomy, och såg idag att det kommit upp om att det kommer en säsong 10! awesome! Eftersom detta är veckan då allt avslutas, känns de iaf, så är det skönt att ha något att titta på...
 
The Vampire Diaries - Säsongsavslut på fredag
90210 - Avslutades i tisdags
Glee - Säsongsavslut i fredags
Beauty and the beast - säsongsavslut på fredag
Arrow - Säsongsavslut imorgon
NCIS - säsongsavslut idag
 
Vart ska jag ta vägen?! Tur att Teen Wolf och PLL startar snart! 20 och 28 dagar bara! 

please don't stop the music

  2013-05-13 / 21:45:37 / Personligt / 0 kommentarer
Nu är det fan inte många skoldagar kvar, men ändå ska jag hinna med 7 stycken nationella, 7 (!!!) Men jag kan inte kalla mig själv stressad, eftersom det enda jag gör hemma, är ligga i min säng ändå, inte många minuter på en vecka jag lägger ner på att plugga... duktigt! 
 

before I pass out

  2013-05-13 / 00:45:31 / Personligt / 0 kommentarer
för 2 år sedan, var jag med om en buss olycka, bröt mitt nyckelben och fick välja mellan en operation eller inte. valde inte. vet inte om det var ett bra beslut eller inte. Man ser mycket väl på mitt nyckelben att det inte är som det ska vara, eftersom det är 2 år sedan, borde det vara läkt nu, men ändå känner jag smärta i hela axeln. Vi ska prata med doktorn eller något om det, för ja pallar inte gå runt med detta längre! Ibland känns det mer och ibland mindre,  vet inte varför. Ibland känns det när jag skriver på datorn, eller när jag sitter och smsar, och ibland även när jag inte gör någonting! Detta e något som inte känns rätt, eftersom för 2 år sedan, sa min läkare att det skulle ta runt ett halvt år och sen skulle jag förmodligen inte känna av något, men nu har det gått 2, då måste det vara något som är fel. 
 
Jag ska upp om 5 timmar, gonatt. 

DJ, blow my speakers up

  2013-05-12 / 15:12:00 / Personligt / 0 kommentarer
Pappa fyller år om en vecka, 50 år. Tydligen blir det fest och jag ska ta hand om musiken, allt är inkopplat och allt fungerar som det ska om jag inte sabbar något... har en vecka på mig att kolla så jag fattar allt.... önska mig lycka till. Musiken hörs över hela byn, känner att de måste älska mig. 

Somewhere only we know

  2013-05-11 / 15:52:00 / Musik / 0 kommentarer
- En sjukt bra låt, som går om och om i mina högtalare om och om igen. Den är inte den nyaste låten precis, men i don't care! Så sjukt bra! 

Forget what we're told, before we get too old

  2013-05-11 / 15:47:29 / Personligt / 0 kommentarer
Jag klagar aldrig på lång helger, men måste nästan erkänna, att när man bara sitter i en säng, och gör ingenting, då kan det nästan vara skönare att sätta sig på en buss, gå till skolan, umgås med mina underbara vänner, åka hem, äta, sova och sen göra allt om igen. Åh vad jag önskar jag bodde i stan, eller någonstans där det går bussar till och från. 
 
- På bilden ser ni ju också mitt hår, helt naturligt.... Visst är det fint (ibland) men jag trivs ändå inte i det. 
 

everything has it's own story

  2013-05-10 / 22:17:53 / Personligt / 1 kommentarer
Har spenderat min fredag sängliggandes, nej jag är inte sjuk, jag har bara inte orkar gå upp. Har legat i sängen och tittat på Grey's Anatomy hela dagen, avsnitt efter avsnitt, har äntligen en serie att titta på! Jo föresten, har ni någon bra serie som ni tittar på, så kan ni gärna tipsa lite, för jag börjar få slut på idéer, och eftersom jag bor där jag bor, kan det vara bra att ha något att göra under dagarna! 
 
- Om 19 dagar åker vi, om 20 dagar sjunger vi med till ansiktet! 

jag krigar precis som du

  2013-05-08 / 23:31:45 / Personligt / 1 kommentarer
nu har du visat mig ditt sanna jag, och du har sabbat mig totalt. 
 
 

heartbeats

  2013-05-07 / 10:43:21 / Personligt / 0 kommentarer
The best days, are the ones i spend with u ♥

And now i'm feeling stupid crawling back to you

  2013-05-06 / 17:08:00 / Personligt / 0 kommentarer
- Why the hell is everything so hard. 

Everyday should be like this

  2013-05-04 / 16:03:59 / / 0 kommentarer

Lämnade idag lägenheten i Ljungby, för att dra oss mot landet. Gårkvällen bjöd på Lions, ett spontan tripp till donken, och massa prat i solen. Denna dagen spenderas på taket för att sola tills vi märker skillnad!


så lever jag mitt liv

  2013-05-02 / 20:01:56 / Personligt / 0 kommentarer
Njuter av en skön säng, chips, och nymålade naglar. Helgen spenderas i Ljungby med de absoulut bästa ♥ 
 

inget slår detta

  2013-05-01 / 18:58:00 / Personligt / 0 kommentarer
Suttit ute på trappan hela dagen idag, ett tag drock jag också på mig ett par kortbyxor. Förlorde i kubb 2 gånger, skäms nästan över det. Bättre lycka nästa gång. Men har inte klagat över värdet en sekund idag, om det bara kunde fortsätta vara såhär nu ♥

this girl is on fire

  2013-05-01 / 10:37:56 / Personligt / 0 kommentarer
Stack ner till bryggan igår, hur kul det nu låter. Träffade upp Wilma, tittade på elden, åt hamburgare och slutade med att vi stack med. Satte oss med popcorn och teve, en helt vanlig kväll för oss helt enkelt. Ähh, de funkar det med, vem vill inte ha en mys kväll lixom? Nemen det var kul.