running around

  2016-03-30 / 23:33:06 / Personligt / 0 kommentarer
tittade igenom lite bilder och hittade bland annat denna, från en väldigt bra kväll med wilma. Jag har varit ledig hela dagen idag, första lediga dagen på en vecka och det har varit så skönt. Imorgon blir det skola igen, en ny kurs har börjar och jag lägger svenska kursen bakom mig. 

I can't get enough of you

  2016-03-14 / 21:55:32 / Personligt / 0 kommentarer
Har legat hemma i feber i fyra dagar och idag var första dagen då jag kände mig frisk, var iväg i skolan idag och hade en minilektion och kom hem vid halv sju, kändes då som att jag var helt slut åter igen men satte mig och vilade och så kände jag mig bra igen. Bilden visar vad min sjuk-period består av, te och en bra Harry Potter bok, alltså allihopa oftast. 
 
Efter vad som känns som en väldigt lång dag ska jag gå och lägga mig och försöka sova innan klockan blir aldeldes för mycket, den brukar ha en förmåga att springa iväg. på tal om klockan, kan ni tänka er att det snart är dags för sommartid igen? 

Espresso House

  2016-03-02 / 17:55:03 / Personligt / 0 kommentarer
Var på föreläsningen i skolan igår och efteråt mötte jag upp Linnea och tog en fika på espresso house. Var så mysigt då vi inte träffats på en lång tid, hade så mycket att prata om men tyvärr lite för lite tid då hon skulle vidare. Har även i helgen bokat två resor som sker detta året, en till London i vår och en till Turkiet med familjen i höst, ska bli så härligt att komma iväg, hoppas på ett underbart bra år.