Alla hjärtans dag

  2015-02-16 / 12:02:46 / Personligt / 0 kommentarer
Alla hjärtans dag gick förbi fort i lördags, och jag spenderade den såklart med mitt hjärta. Vi var iväg och fikade i Skirö på Frenillas bod och lagade på kvällen en god Chipsgratäng och kollade på Melodifestivalen. 

with heart in my hand

  2015-02-13 / 14:30:27 / Personligt / 0 kommentarer
Sitter i soffan hemma hos Victor och njuter över att min sista skoldag är över inför sportlovet. Äntligen, kommer vara så otroligt skönt med ett uppfriskande lov och ladda upp inför skolan senare. Just nu saknar jag våren, vill sätta på mig converse, skinnjacka och färgglada kläder. Önskar bara den kommer snart, under veckan fick vi ett litet provsmak, men det räcker inte för mig. 

I knew I wouldn't forget you

  2015-02-10 / 19:29:27 / Personligt / 0 kommentarer
2/5 dagar i skolan avklarad och snart är det äntligen sportlov. Idag har det varit vårkänsla hela dagen med strålande sol som har värmt huden. Imorgon har jag svenska prov och känns inte som jag har en lugn stund nu i ett par dagar men som tur är fick man ta ut en liten sovmorgon idag.

On the edge of paradise

  2015-02-05 / 17:51:32 / Personligt / 1 kommentarer
har spenderat min studiedag med denna fina tjejen som kom till mig. Vi har äntligen fått mitt hår färgat, fotat, lekt mästerkockar, ätit muffins, druckit kaffe och pratat om allt som finns att prata om. Önskar det fanns mer dagar som denna. 
 
Ni får ursäkta att bloggen har kommit bort i mina tankar, men har varit väldigt mycket sedan efter jul som behövt fixats och bloggen har inte varit något jag prioriterat.