coming closer to the end

  2013-08-27 / 18:30:00 / Personligt / 0 kommentarer
Skolan är i full gång, och fördmodligen blir min uppdatering bättre så fort jag fått min älskade max. Än så länge är det lungt och skoldagarna är korta, men antar att det blir värre med tiden. Har spenderat fyra nätter i åseda och äntligen kommit hem till mitt egna hem. Hade sovmorgon idag så var inte inne i stan förens 11.10 för att ha en enstaka lektion, men det funkade faktiskt helt okej för även mig. 

I don’t care, i love it

  2013-08-19 / 19:13:18 / Personligt / 1 kommentarer
Första skoldagen avklarad, känns verkligen inte som man börjat tvåan.. Men att skolan började med föreläsning mellan 10-14 om UF-företag var ju kanske inte riktigt det roligaste jag vart med om, men det fick väll funka.
Känns också skönt att ännu en gång komma hem till min säng, sovit hos lisa sen i lördags, men saknar nästan åseda lite... tro det eller ej! 

let me sleep on it

  2013-08-16 / 14:44:40 / Personligt / 0 kommentarer
tog en paus med scrubs, bestämmde mig istället för att titta på två andra serier, så har snart kommit igenom Hollywood Heights och sen ska jag titta på Orange is the new black, som hela tiden går på reklamen på teven... 
Vart på grillkväll med tjejerna, kändes riktigt bra att träffa alla efter sommaren, men om bara tre dagar börjar skolan igen, känns både bra och dåligt faktiskt!  

Karl Oskar 2013

  2013-08-11 / 22:29:54 / Personligt / 0 kommentarer
Åkte in till Lisa i torsdags, var inne i växjö fredag och lördag, och hade en sjukt kul helg. Det enda roliga som inte hände, var att jag spydde ner mina skor, undra hur länge de cheesburgarna hade legat framme.. 
Vi stor längst fram på John De Sohn, dansade halva natten. Även om helgen hade många bra stunder, var det endel stunder då mitt humör inte var det bästa..! 

Under the sun

  2013-08-07 / 18:53:02 / Personligt / 0 kommentarer
efter att ha målat i en vecka, blev jag igår klar. Äntligen. Ikväll kommer spegeln upp på väggen, tror det gör kanska mycket så väggen inte är lika tom, dock ska det köpas in massa ramar, och det blir om ungefär 2-3 veckor kanske. Får helt enkelt se när allt blir klart! 
Imorgon drar jag min till Åseda för att träffa Lisa, hur länge jag är där, vet jag inte, karl oskar är ju nu i helgen. Vem vill inte se John De Sohn lixom? 

not giving in

  2013-08-07 / 14:51:14 / Serier / 0 kommentarer
tre serier till, håller fortfarande på att titta på scrubs, dock har det inte blitt mkt serier i veckan eftersom jag målat. 
Kommentera gärna en serie ni tkr e bra, för börjar få lite att se på..! 

the sky is everywhere

  2013-08-02 / 14:07:33 / Personligt / 0 kommentarer
Målar, jobbar och målar lite till. Målar om på mitt rum, den väggen som inte är en trävägg blir lila och luckorna går från gröna till vita, en stor förbättring enligt mig. Har även jobbat några dagar, mellan tre och nio, helt okej ändå. Idag drar jag mot kalmar för att fira min syster som om två dagar fyller 20, får helt enkelt se när jag kommer hem. Får träffa lilla Max idag också.