det bästa som hänt

  2013-06-30 / 23:09:27 / Personligt / 0 kommentarer
helgen har gått ut på att sno en båt, ro ut och bada i månskenet. Lyckades också med att tappa min telefon i vatten, den ligger nu i en påse ris, får ligga där ett tag och får sen se hur det blir. Vi har tagit oss igenom fem filmer och grillat två gången. Roligaste helgen än på sommarlovat, flera ska det bli. 

I'm electric, I just want to dance

  2013-06-27 / 13:56:06 / Personligt / 0 kommentarer
Wilma sov hos mig inatt, och imorgon kommer Linnea till mig, känns bra att äntligen få träffa henne igen, känns som en evighet sen nu när man är så van att träffa henne varje dag. Sitter med How i met your mother på i datorn och samtidigt ljungbykanalen i mobilen, måste till affären lite senare, känns så knäppt att vara helt ensam hemma. Får se vad denna torsdagen har att erbjuda, förmodligen inte mycket mer än vad dagarna brukar erbjuda om jag inte tror helt fel. Ska försöska läsa ut boken idag också, har inte alls mycket kvar i den nu. 

krigar precis som du

  2013-06-27 / 01:14:30 / Personligt / 0 kommentarer
"it's hard as hell to hold on to your dignity when the risen sun is too bright in your losing eyes"

two pieces

  2013-06-26 / 18:26:36 / Personligt / 0 kommentarer
Färgade ju håret igår, mörkbrunt, ser mycket mörkare ut än vad det är, och eftersom jag inte än har tvättat håret så är det fortfarande ganska mörkt. En liten röd ton syns också ibland eftersom den är kanel brun. Känns så skönt att äntligen ha fått håret färgat! Lite skillnad ser man ju iaf. 

We'll be burning up like neon lights

  2013-06-24 / 19:25:56 / Personligt / 0 kommentarer
Åkte in till Vetlanda en sväng idag, köpte mat på donken och köpte hårfärg tills imorgon. Äntligen ska jag jag bli av med den brun/blonda färgen och bli mörkbrun igen. Hade svårt att välja om ja skulle ta brunt eller lite rödare, men de fick bli brunt, känns mycket säkrate enligt mig, rött får de bli någon annan gång! Men det bästa med att jag ska färga håret imorgon, är att jag ska till Lisa! ♥

the fault in our stars

  2013-06-24 / 15:21:38 / Personligt / 0 kommentarer
The fault in our stars - John Green. 

Shining like stars cause we're beautiful

  2013-06-24 / 14:04:10 / Personligt / 0 kommentarer
Sitter bänkad vid ljungbykanalen idag, lyssnar på varenda ord och varenda låt. Linneas röst hörs nämligen i den radion under veckan. Känner äntligen hur förkylningen börjar släppa och hur jag kan andas ordentligt igen. Mamma och pappar har nuv varit borta i en vecka, och nu får de också sällskap av mammas bror. Ska koka lite kaffe för att sedan sätta mig med världens bästa bok. 

I can't tell where the journey will end

  2013-06-23 / 14:59:35 / Personligt / 0 kommentarer
Moa har fått en kisse bebis, så har i en timma suttit i skype och pratat med både Moa och kissen. Ska till min faster idag och äta mat, så som jag förstod det så ska vi grilla. har precis börjat på fjärde säsongen av How i met your mother, har tagit upp den igen bara för att jag vill se klart på den, annars har det endast varit en reserv serie, men nu går den på heltid. 

If you fall I'll fall with you baby

  2013-06-22 / 19:15:28 / Personligt / 1 kommentarer
How I met your mother, cola och en soffa, hur bättre kan man ha det... Ska bort till Wilma om ett tag, ska käka Pizza, så spännande är min kväll.
Tror verkligen jag behöver komma ifrån denna hålan... haha
 

I want you bad, and I wont have it any other way

  2013-06-22 / 16:13:31 / Personligt / 0 kommentarer
Min lördag har än så länge gåt ut på att titta på American Pie, dricka kaffe och bara chilla med Wilma. Förkylningen blir väll bättre och bättre, men den vill verkligen inte släppa, min kropp orkar inte mer nu, men jag kämpar igenom vardagen, har inte så mycket till val om man nu säger så. Det e bra att jag har världens finaste vän som hjälper mig på vägen ♥

Midsommar 2013

  2013-06-22 / 00:54:28 / Festligheter / 0 kommentarer
 

Something that we're not

  2013-06-21 / 23:03:57 / Personligt / 0 kommentarer
Wilma och jag har draig oss vidare mot mig, hon håller mig sällskap här tills imorgon. Under eftermiddagen har vi tittat på film och är nu inne på vår andra. Vi har också grillat, och suttit och snackat. Skönt att endast ta det lungt. Mamma och pappa kommer hem om 9 dagar typ, inte träffat dem nu på en vecka, och för min del är det länge. 

Heartbeats

  2013-06-21 / 17:39:58 / Personligt / 0 kommentarer
Midsommarkrans och popcorn, fasen vilken bra dag detta är. hahaha, måste vara lätt att roa mig. Håller mig nära hemmet idag, men funderar på att ro ut med båten en sväng.
Hoppas ni får en fin midsommar.

Glad midsommar

  2013-06-21 / 13:42:05 / Festligheter / 0 kommentarer
Ska spendera min midsommar med Wilma, ta det lungt och umgås. Evigheter sen jag träffade henne nu, så detta behövs verkligen nu. Hoppas ni har fina planer inför kvällen... dansen kring midsommarstången skippar jag.
Det hade ju kunnat vara lite mer sol ute, men värmen är iaf på topp och ligger på 30grader.  

Vad har hänt?

  2013-06-20 / 16:57:37 / Personligt / 0 kommentarer
I fredags när vi skulle sätta oss på bussen till björkäng ringde min telefon. Då hade brevet kommit om beskedet angående mitt nyckelben. Vad jag tänkte då, var att något skulle hända eller att jag skulle få veta något om vad felet är.. men ännu en gång har jag för många tankar i huvudet, för jag fick inget svar alls. 
Läkaren vet att något är fel, men han kan inte säga vad eftersom det inte syntes någonting på röntgen bilderna, precis det jag var rädd att det inte skulle göra. Nu har jag fått en tid till ortopeden, i slutet av Juli, där jag ska röntgas ännu en gång, och förhoppningsvis få lite mer svar. Tills dess, är det enda jag kan sitta och göra är att han armen i en possition där det inte gör ont och bara ta det lungt. 
 

fuck

  2013-06-19 / 17:53:27 / Personligt / 1 kommentarer
- jag har fått svar, och inte det svaret jag ville få. 
 

Just give me a reason

  2013-06-18 / 22:38:38 / Personligt / 0 kommentarer
buss från björkäng, tåg från varberg, buss från halmstad, bil från växjö. Var hemma vid tre och resan startade vid åtta. Det har varit fyra otroligt roliga dagar, med tre av mina närmsta vänner. När jag väl var hemma, åt jag och sedan somnade jag i min säng i fyra timmar, vilket jag kände behövdes.
Resan har verkligen varit full av roligheter, där vi mötte på sånt vi inte kände igen från växjö. En bra start på sommarlovet. Men nu börjar vilan för mig. 

Tro det eller ej

  2013-06-18 / 09:08:00 / Personligt / 0 kommentarer

Satte mig på tåget en dag tidigare, även fast det inte var planerat, men min kropp orkar inte mer. Jag är genomförkyld, hostar och har svårt att andas.
Om 6 timmar ligger jag i min säng med mina serier! Äntligen!

 


Gotta go home

  2013-06-17 / 19:31:00 / Personligt / 1 kommentarer

Fyra dagar har redan gått och om två går tåget tillbaka mot småland. Än så länge har resan bestått av en kväll med fulgråt, hjärnskakning och rosa/blått färgat hår.
Ikväll är sista kvällen med oss alla fyra, då den fjärde åker hem imorgon, medans Linnea och jag stannar en dag till.
Hoppas ni i småland njuter lika mycket av sommaren som vi gör här uppe Halland.


Dem dimmiga dagarna

  2013-06-15 / 17:28:00 / Personligt / 0 kommentarer

Sitter i solen i Björkäng, några mil utanför Varberg. Efter att ha rest hela gårdagen så känns det så bra att sitta i en stol och inte göra någonting förutom att njuta med tre fina vänner, som gör vardagen lite bättre! Första veckan på sommarlovet börjar bra! Äntligen!


School's out for summer

  2013-06-13 / 15:00:00 / Personligt / 0 kommentarer
Nu tar jag sommarlov.

somewhere only we know

  2013-06-12 / 21:53:39 / Personligt / 0 kommentarer
Bilden ser helt muppad ut, tro mig jag vet.. 
 
Imorgon är det sista dagen innan skolan slutar, avslutningensdagen. Den ska spenderas med fina vänner, som jag kommer sakna sönder under sommaren. Förmodligen avslutas det med lite festligheter på kvällen. Får se när jag är hemma, ska ju upp tidigt för att åka in till växjö på fredag också, då vi äntligen åker till varberg. 
 
Väntar fortfarande på ett samtal från läkaren för att få veta vad som är fel... 

An angel's smile is what you sell

  2013-06-10 / 14:15:18 / Personligt / 0 kommentarer
idag var det en onödigt kort dag, och jag var hemma redan en stund innan ett. Har bara haft betygsnack, tittat på en film, och hade det inte varit för att vi skulle lämna in datornera idag, så hade jag stannat hemma. Nu har jag då lämnat in in älskade Max, som jag nu nämnt aldeles för många gånger. Så sitter nu med min windows dator, som har krysset på fel sida.. suck. 
Har plockat fram min resväska och den börjar sakta men säkert fyllas inför resan till Varberg, som är på fredag, bara 4 dagar! Ska bli så skönt att komma bort från denna hålan ett tag och se en annan del av världen. 

Shine ya light

  2013-06-09 / 18:44:00 / Personligt / 0 kommentarer
Dagen började med sol och slutar i åska. Den första blixten syntes precis på himlen! Känner att bilden inte passar in, men som påminnelse om att det faktiskt var badväder idag på dagen, fick den komma in här + den är såå mysig. 
 
Firade min systers födelsedag, en dag för tidigt! Men mitt humör var inte på topp, eftersom jag hade låst mig ute från min windows dator. Bytte lösenord till den igår, och idag när jag skulle logga in på den, var det helt borta. Satt i 2 timmar och försökte genom en beskrivning av min fars datavänliga kompis, komma in i datorn för att byta lösenord. Men sedan då efter 2 timmar, så kommer lösenordet in i huvudet, och så glad har jag nog aldrig vart. Kändes helt tomt, eftersom jag ska lämna in Max imon. Mitt minne kommer och går, men ibland önskar man att det kunde vara lite längre. 

Kick out the epic MOTHERFUCKER

  2013-06-08 / 21:01:07 / Personligt / 0 kommentarer
Idag är en såndär dag man bara vill hoppa över, en sådan dag man inte vill ha. En skitdag. En såndär dag, man tycker borde försvinna och aldrig komma tillbaka! Den dagen en känsla växer sig fram i magen och ber sigsjälv ta ett steg bak. 
När jag tänkte gör det bättre, genom att gå ut med en fin vän, fick jag i mig lite skratt, men den hela slutade med att jag låg ute på bryggan och lyssnade på vågorna och tyckte allmänt synd om mig själv, orkade inte med något eller någon, och då är det den bästa platsen. 
 

A day without you is like a year without rain

  2013-06-08 / 15:19:03 / Personligt / 0 kommentarer
Vi har nu införskaffat en ny damsugare, eller städmaskin eller vad det nu var... känns la helt okej. Ska nu slippa behöva sova i bajs. Vädret är på topp, men det blåser lite kallt, så ligger inte ute idag, får ta det imorgon om det blir mindre blåsigt. Vad som händer under dagen är än så länge oklart! Livet är fullt av överraskningar. 

a memory

  2013-06-08 / 01:44:08 / Personligt / 0 kommentarer
Jag har 2 dagar kvar med min älskade max, och kvällen har idag gått ut på att sitta ute helt foreve alone i runt en timma och sedan fixa allt på en annan dator, med program jag inte klarar en sommar utan, så nu har jag även photoshop på den andra datorn. Håller också på att fixa ner alla serier jag behöver, elr serier jag börjat titta på, brukar inte bli så mycket över sommaren. Ligger inte framför datorn så mycket under sommaren, och bloggan kommer inte heller uppdateras lika mycket. Ger er en vänlig varning redan nu, för om en vecka, börjar mitt sommarlov! 

jag vet en vän

  2013-06-06 / 22:10:00 / Foto / 0 kommentarer
jag vet en vän, som vet en vän, som har en vän utan nåt hem.

I need this sweet sensation

  2013-06-06 / 19:37:27 / Personligt / 0 kommentarer
Har spenderat hela dagen nere vid bryggan med Wilma, undandag då jag fick klättra upp 4 meter för att komma in i Wilmas hus för hon var utelåst, men det är en annan historia. Har bränt mig lite, men som jag fungerar brukar det vara brunt på morgonen efter. Men just nu, bränner det överallt. 

Watch her when she's lighting up the night

  2013-06-06 / 15:25:07 / Personligt / 0 kommentarer
Ännu en varm dag, där temperaturen är uppe i 30°. Amazing. Har hängt borta vid bryggan idag med Wilma, tog dock en paus nu, får se om vi sticker tillbaka igen! Kännet att jag både bränt mig och blivigt en nyans brunare.. hoppas på det bästa! JAG VILL BLI BRUN NU!

She's up all night for good fun

  2013-06-05 / 22:24:00 / Personligt / 0 kommentarer
- happy. 

Justin Bieber on my iphone #2

  2013-06-05 / 15:36:18 / / 0 kommentarer
Det andra skalet från i lördags, älskar det! 

Hands in the air like we don’t care

  2013-06-05 / 15:21:14 / Personligt / 0 kommentarer
26 grader är det i lilla Ramkvilla, jag njuter och sitter ute. Det är lite molnigt, men det är skönt ändå. Är nu ledig fram till måndag, så jag har redan nu tagit helg. Jag har skickat in mitt sista skolarbete och på måndag lämnar jag in min älskade Max. Känns förjävligt, men sånt e livet. Nu har jag bara 2 skoldagar kvar, + avslutningsdagen. Känns ganska bra. 
 
Imorgon kommer sveriges nationaldag inrullande. Aldrig fattat det där med nationaldag, men det blir säkert jättebra. Om 9 dagar, drar jag till Varberg med världens bästa människor, känns så sjukt bra. Längtar. Något som känns mindre bra, att mina föräldrar åker om någon vecka eller två, åker iväg i två veckor till Cypern, där de ska vara i två veckor. Varför får inte jag följa med lixom? 
 
 

I see everything

  2013-06-04 / 23:14:24 / / 0 kommentarer
Hur kan man på något sätt, klara sig utan denna underbara människa. jag älskar dig ♥

The feelings got lost in my lungs

  2013-06-04 / 16:39:23 / New In / 0 kommentarer
149:- på h&m, sjukt värt det, bekväma och snygga + de sitter perfekt. 

flowers in the yard

  2013-06-03 / 17:47:47 / Foto / 0 kommentarer
Gården börjar fyllas med dessa små somriga saker.. Nu är verkligen sommaren här, och jag måste verkligen införskaffa mig ett par nya kortbyxor. 

Never loose that smile Justin

  2013-06-03 / 16:07:00 / / 0 kommentarer
- Ta er 3 minuter, för att titta på denna, avslutar den med tårar i ögonen. 

we don't need no wings to fly

  2013-06-03 / 13:05:04 / Personligt / 0 kommentarer
Ledig hela dagen, för att vara i vetlanda i 5 minuter vid klockan 8 på morgonen. Tog lite bilder, satte mig i bilen och åkte hem... skakade på vägen dit, vet inte varför jag var så nervös, det är ju nu det hela börjar. Om en vecka, får jag reda på resultaten...! Var nästan så jag åkte med pappa till braås idag för att ta bussen till vxö, men pallade inte, nu har jag så tråkigt, så jag nästan önskar att jag gjorde det. 

Hoping for the best

  2013-06-03 / 09:13:12 / / 0 kommentarer


I think I'm nervous

  2013-06-02 / 19:47:26 / Personligt / 0 kommentarer
Imorgon ska jag in till Vetlanda, har fått en röntgen tid, och tagit en dag ledit från skolan. Nervös som satan är jag, och känns som jag inte kommer klara mig igenom morgondagen. Så hör jag inte av mig här.. så är jag nog död. Jag hoppas helt enkelt på goda nyheter... kanske är för mycket att begära men det gör jag ändå. 
 

nya favoriten

  2013-06-02 / 15:14:58 / New In / 0 kommentarer
En närmare titt på mitt nya favorit skal till iphonen. En närmare titt på det andra jag köpte, kommer någon annan gång. Men detta är så sjukt skönt att hålla i även om man kanske inte tror det! Gäller att inte sätta sig på telefonen bara. Ajajont. 

happily ever after

  2013-06-01 / 15:55:27 / Personligt / 0 kommentarer
En halv helg med Lisa, fredagen bjöd med sol vid vattnet, en fin sommarkväll, med fint och oväntat men trevligt sällskap. Idag var det markand i lilla ramkvilla, fick med mig två skal hem, precis vad jag behövde. Tack för trevligt sällskap ♥