Roses

  2016-01-28 / 20:20:00 / Personligt / 0 kommentarer
Har haft en ledig dag, då jag mestadels slappat men tog en paus från vilandet och städade här hemma. Var nere hos pappa en stund också, tände ett ljus och satte de otroligt fina rosorna ni ser på bilden. Under kvällen har jag mestadels suttit med skolarbete jag skjutit upp till sista minuten och nu slappar jag framför datorn med lite för mycket ostbågar och Greys Anatomy. 

Like a permanent stain

  2016-01-26 / 20:34:02 / Personligt / 0 kommentarer
En ny vecka är igång och tisdagen är snart förbi, det går så fort. Var ledig från skolan idag, däremot har jag spenderat dagen på jobbet, slutade vid 15 så åkte hem och slappnade av resten av dagen, nästa lediga dag är torsdag och sen jobbar jag hela helgen. Efter att jag nästan somnat i sängen när jag kom hem sitter jag nu med litteratur över hela köksbordet då jag äntligen har tid att sitta med en uppgift som ska in på fredag. 

En dag i kylan

  2016-01-23 / 20:34:40 / Personligt / 0 kommentarer
Har spenderat lördagen med Wilma uppe på näser i kylan, var 13 grader där inne så vi startade en brasa och satt jämte den och spelade kort. Planerat var att vi skulle fota, men tiden gick så fort och strax efter var det mörkt.Vi åt tacos hemma hos mig för en stund sen och nu har vi satt igån en Johan Falk för ännu en filmkväll. 

You won't be lonely anymore

  2016-01-22 / 17:29:01 / Personligt / 1 kommentarer
Saknar denna underbara människan så det brinner i hjärtat. 7 dagar och du är hemma, en vecka, efter att varit iväg i vad som känns en evighet, går inte beskriva lyckan att få träffa dig snart ♥ 

Vinterland

  2016-01-21 / 17:04:00 / Personligt / 0 kommentarer
Idag när jag körde hem tog jag mig i kragen och sa att idag ska jag ut i vintern och fota, och se blev det. Kanske inte så länge, men ändå så att denna underbart fina vintern inte glöms bort. Idag har varit en så fin dag, men både minusgrader och sol, däremot nästan lite för kallt för att vara ute. 
Sitter i nya soffan och försöker läsa en artikel till en uppgift som ska vara inne på fredan nästa vecka, men går väll sådar tyvärr... 

i've been running around

  2016-01-20 / 22:48:26 / Personligt / 0 kommentarer
Idag har vi äntligen fått hem våran efterlängtade soffa som passar perfekt in i gillestugan, gissa hur många filmkvällar som kommer spenderas i den soffan? 
Dagen har varit lång, åkte hemifrån vid 8, kom hem vid 16, var hemma en timma och åkte igen vid 17 för att åka in till stan igen och träffa tjejerna från gymnasiet, sex månader sedan vi samlades allihoppa. Vi gick till espresso house och tog oss en rejäl fika med kaffe och en bagel. Kom hem för kanske 1 timma sen och nu ligger jag i sängen redo att sova. Imorgon blir en LITE lugnare dag. 

There's a fire starting in my heart

  2016-01-19 / 16:09:37 / Personligt / 0 kommentarer
Det snöar och snöar, och trots det har jag inte lyckats ta mig ut med kameran och förmodligen kommer det sluta på samma sätt som alla höstbilder jag skulle ta; de blir inget. Tog dessa bilder med mobilen på vägen hem från affären så de räknas inte. 
Idag har jag haft min första lediga dag på ungefär 1 vecka, så har tagit det lugnt hela dagen och slappnat av. Har varit så skönt! Imorgon är det plugg igen, och sen på kvällen ska jag ut och äta. 

Hemtenta

  2016-01-14 / 14:39:00 / Studentliv / 0 kommentarer
igår fick vi ut våran hemtenta så satt under dagen på biblioteket med Olivia där vi råpluggade tills våra hjärnor la av. Har idag suttit till och från och försökt få ihop lite mer, känner iaf att jag kommer frammåt vilket är huvudsaken. Börjar jobba om ett tag och jobbar hela helgen så har fått kämpa med att få ihop en text eftersom jag inte har jättemycket tid på mig. 
 
Idag är det dessutom 6 månader sedan pappa gick bort, så har väll inte världens bästa dag, så skönt att kunna distrahera med plugg och jobb. 

you better do what you can

  2016-01-11 / 20:08:43 / Personligt / 0 kommentarer
Skolan är åter igen i full gång och en ny vecka har startats. Sitter hemma med hosta, ont i halsen och en rinnande näsa, det och skola passar däremot inte så bra ihop. Imorgon har vi en liten teater att spela upp så jag hoppas jag mår bättre då och att min röst fungerar lite bättre. Får en hemtenta på onsdag och jobbar hela helgen så förhoppningsvis blir det mycket bättre. Har knappt flyttat mig ett par meter sen jag kom hem och trots det trivs jag rätt bra. 

en extra fin eftermiddag

  2016-01-06 / 16:36:56 / Personligt / 0 kommentarer
Igår var det något alldeldes extra fint utöver sjön och skogen. Jag tittade ut en snabbis bara och såg detta, sprang för att hämta min kamera så jag inte skulle missa det och fick ett par fina bilder. Önskar dock jag såg det tidigare så hade jag hunnit ner till sjön istället för att stå på altanen, men det fungerade ju det också. 

en bild från jul

  2016-01-04 / 17:21:47 / Personligt / 1 kommentarer
kanske lite sent, men här kommer en bild från jul med både julgran och julklappar i mängder.