and we're burning one hell of a something

  2014-01-31 / 21:20:00 / Personligt / 0 kommentarer
En grillkväll med Wilma, med skit snack och marsmallows, film och popcorn. en behövande kväll efter veckans besvär. 

We can't back down

  2014-01-29 / 22:19:24 / Personligt / 0 kommentarer
Har åkt på någon slags magsjuka, vilket har lett mig till att vara hemma idag, och nu med en orolig mage, ska jag sätta mig med en Harry Potter bok och en kopp te. 

Team Mortals

  2014-01-27 / 22:40:37 / New In / 0 kommentarer
något som idag gjorde oss distraherade var alla affärer uppe på grand, så det slutade med att vi sprang in på carlings, där jag använda upp resten av mitt presentkort, och fick med mig 2 tröjor hem.. snart är väll hela gaderoben ny. måste sluta shoppa. 

Drive me crazy

  2014-01-27 / 18:26:26 / Personligt / 0 kommentarer
lunchade med Linnea uppe på grand idag, tog oss sedan en kaffe och hade vå traditionella måndags plygg på Espresso House, hur mysigt som hellst. Dock orkade inte inte länge, och tog oss hem en timma tidigare än väntat. 

brainwashed

  2014-01-24 / 16:32:45 / Flashback / 0 kommentarer
detta är en bild ifrån sommaren jag aldrig kommer tröttna på, kan nästan gissa att ni är trötta på att se denna nu, men det är faktiskt inte jag... den får mig att tänkta tillbaka på dedär fina dagarna och dedär dagarna där det var iskallt att bada, men man gjorde det endå. det var på en sådan dag denna bilden var tagen. Jag kommer ihåg att lilltjejen på bilden, var så envis om att vi skulle ta gruppbilder i vattnet, och jag frös som en liten gris kände jag, jag ville verkligen inte i det där förbannade vattnet igen, men tvingade blev jag och vi tog kanske runt 20 bilder, sen var det nog för min del och kände mig så sugen att sätta mig i en varm bastu... men även den dagen var en bra dag. 
 
Just i denna stund när man sitter och tittar ut och ser alla snö på taken och marken, blir man nästan lite deprimerad eftersom man då tänker på hurdan underbar sommaren var och hur mycket man längtar tillbaka och hur mycket man längtar efter att göra sommare 2014 till den bästa hitils - det är mitt mål.

Glitter nails

  2014-01-21 / 22:48:30 / Personligt / 0 kommentarer
Målade mina naglar igår och experimenterade mig fram lite, vilket ledde till lite glitter på ett par naglar. skönt att äntligen känna sig lite finare även på naglarna. 

Anna Field

  2014-01-20 / 18:14:44 / New In / 0 kommentarer
efter en lång och skakig helg, kändes det bra att komma hem till ett par helt nya skor. måste erkänna att jag kärat ner mig i stävlar. har under dagen försökt plugga med Linnea och Nils, något som inte gick så bra som väntat, men det fick la duga antar jag. under kvällen kommer det förmodligen fram mera plugg, men förmodligen om jag känner mig rätt, kommer jag skjuta det åt sidan och inte göra ett skit under hela kvällen. 

on the brightsight

  2014-01-16 / 21:18:26 / Personligt / 0 kommentarer
en bild jag hittade på min kamera, tagen på julafton. Kvällen består av Paradise Hotell, med en extemt mysig och fin vän. Haft en draumatiskt kväll, med mycket fläng hit och dit... men det löstes ju även det. 

back again

  2014-01-16 / 20:49:12 / New In / 0 kommentarer
lite kläder som köpts under december och januari, blev alltså runt 600 kr fattigare, men det var det värt. dock är inte detta allt, har köpt byxor och en bikini också, men även det var riktigt bra kap. 

What's not to adore

  2014-01-15 / 22:45:55 / Personligt / 0 kommentarer
- hittade en bild jag inte ens visste jag hade, men den fick mig att sakna sommaren ännu mer. -
startade dagen med sovmorgon, hur skönt som helst och kom hem runt halv fem. Drog mig sedan in till stan igen, sprang in lite på grand och fick med mig 4 tröjor hem, så äcligt typiskt mig. köpt 2 nya byxor och 10 tröjor sedan i början av december, jag börjar spåra ut. Rensade gaderoben idag och slängde ut massa gammalt som aldrig används! Imorgon är en lång dag, men lisa följer med mig hem så den tar man sig också igenom. 

Blacked out

  2014-01-14 / 16:19:18 / Personligt / 0 kommentarer
nu närmare ramkvilla man kommer, ju mer snö är det. hela vägen hem ser jag bara mer och mer snö hela tiden, ser hur den blir tjockare hela tiden. jag är nöjd så länge jag inte behöver vara ute. 

I told myself again

  2014-01-14 / 14:14:45 / Personligt / 0 kommentarer
har gått i skolan nu en vecka, känner äntligen hur rutinerna börjar falla in igen. dock var lovet skönt och hade gärna haft det lite längre. Har under dagen planerat lite av vad som händer i veckan. sitter på en engelska lektion, skakade genom hela mitt föredrag om Irland, aldrig varit så nervös känns det som. tur det är över. 

slow down the song

  2014-01-13 / 20:45:03 / New In / 0 kommentarer
hittade lite paket innanför dörren när jag kom hem idag, lite beställningar jag skickat efter under förra veckan. på bilden ser ni en av tröjorna jag fick hem, sen en stickad tröja och en bikini till sommaren. 

Some nights I stay up

  2014-01-13 / 09:40:09 / Personligt / 0 kommentarer
har sedan julafton varit hemma själv 1 dag, annars har jag haft sällskap av vänner och pojkvän, så av någon konstig anledning känns det skönt att få komma hem till min egna miljö och bara vara med mig själv ett litet tag.
snön har börjat falla från molnen, och vi slipper allt regn, även on snön och kylan stället till problem efter problem. men det är ändå ganska mysigt med snön, även fast jag föredrar och hålla mig inne i värmen och inte ute i kylan.
 
 

Vad har egentligen hänt under 2013?

  2014-01-07 / 20:54:00 / Flashback / 1 kommentarer
Ett litet speciellt inlägg blir detta, orkar ni inte läsa allt rekomenderar jag att läsa April, Juni, Julio och November, det var fyra bra månader. 
Januari
Vi var ett gäng som träffades ganska ofta precis efter nyår, då vi alla gick ihop ganska bra, dock tog det slut efter en månad, av olika skäl. Lisa, jag och Linnea fick ett ryck och gymmade ganska mycket under en veckas period, tror det berodde på öppet hus eller något. Tog en första fika med Nils, Lisa och Linnea, då vi precis börjar umgås på condecco. Vi var i studion för första gången, där vi pratade om olika festivaler, det var också där vår lilla tanke om att åka på siesta kom
Februari 
Denna månaden fick Linnea och jag reda på att Justin Bieber skulle spela den 24 April i Globen, dock fick vi inga biljetter, något som jag då mådde skit av, men månaden kompenserades då av att vi köpte biljetter till Siesta. Jag åt nog runt 10 semlor, kände mig rund som en apelsin, och eftersom min kamera fortfarande var väldigt ny, så fotade jag som in i helvete. Jag bytte också från min samsung till Iphone. 
Mars
Lisa, jag och Linnea, sminkade oss i massa olika färger och gjorde en mycket glad och kall photoshoot hos Lisa, efter det blev det dans och skrik i soffan till melodifestivalen. Jag hade en kväll i Vetlanda med Frida och Anastasia, något som faktiskt behövdes, men det tog inte lång tid innan Frida och Tabita kom hem till mig för lite behövligt tid tillsammans, där vi pratade minnen och snackade otroligt mycket skit om högstadiet. 
April
April började bra, fick ett telefonsamtal från Lisa och fick reda på att jag skulle få se Justin Bieber, fortfarande otroligt tacksam för det ♥ jag bytte rum, festade lite och klippte av mig håret. Jag åkte upp till Globen, för att då med Lisa titta på Justin Bieber, sjukskrev oss när vi hade nationellt prov, men det var det värt. Fotade lite modeller på stan, och längtade ihjäl mig till Siesta 
Maj
Var en helt i Ljungby, firade Linneas födelsedag och gick på Lions, åkte en karusell jag trodde jag skulle dö av, både av gråt och av skratt. Pappa fylde 50 och jag fick vara mini DJ typ, haha. Jag började kolla upp mitt nyckelben igen, försöka få lite mer svar, och jag började också springa runt i kortbyxor. Vi fick reda att Siesta blivigt inställt bara 8 dagar innan, vår back up plan att åka till Peace&Love rasade också. 
Juni
Lisa och jag gick på Ramkvilla Markad och hade en helg i ramkvilla, med sena nätter, mycket skratt och snack. Jag röntgade mitt nyckelben, första gången på två år. Sommarlovet började och jag, Lisa, Linnea och Nils drog direkt upp till Varberg, för att bara ta det lungt vid havet. fick svar från röntgen. Firade midsommar med Wilma, och gjorde kransar och allt möjligt, hur mysigt som hellst. Jag lyssnade nästan varje dag på Ljungbykanalen bara för att Linneas röst hördes där. Linnea kom ner till mig och vi kollade på Rädda Willy hela helgen och självklart tog jag sönder min Iphone. 
Juli
Jag åkte med Wilma till Öland, hade en helg i deras stuga och myste nere vid havet, låg vid poolen och tog det lungt. Var på sjukhuset i eksjö, och senare den kvällen åkte jag till Åseda och var på Olsmässan och träffade världens finaste kille, tog även sönder min Samsung. 
Augusti 
Målade om mitt rum, fick bort den fula färgen på luckor och väggar, så nu äntligen är det nästan som jag vill ha det. Jag var på Karl-Oskar md Lisa, tittade på John De Sohn och dansade med min kärlek. Var också på en grillkväll hos Emelie med tjejerna jag umgås med i klassen, och några dagar senare började skolan igen. 
September
Mamma och Pappa var i Turkiet en vecka, så jag nästan bodde hos Victor då, hur mysigt som hellst. Fick två nya converse och åt hur myckt kräfor som helst.
Oktober
Käkade Thai mat med Lisa och Madde och var på Hockey med Victor och Nils. Var nere i Ronneby en helg med Victor och gick i brunnsparken och myste. Köpte min jacka och fyllde år, körde lite shopping med Lisa då hon bjöd på fika, mys. 
November
Haloween, klädde ut oss lite och dansade hela natten, eller ja, endel av oss gjorde det i alla fall. Stormen Simone var nere i småland och lekte. Lisa och jag hade en helg i ramkvilla där vi bakade, fick både tjuv och brandlarmet att gå igång och gjorde amerikanska pannkakor till frukost. Lisa fyllde också år, så bjöd på fika och myste med lite julklapss shopping.  
December
Snön började komma i snöstormen Sven, men den försvann lika fort, och snölösa har vi varit sen dess. Men när snön var kvar, gick jag på mysiga snö promenarder med Victor, knuffades lite i snön. Hade massa pluggdejter på biblioteket med Linnea och skolan slutade. Julgranen kom upp och hela jullovet har varit fullt upp. Avslutade året med riktigt sköna människor runt omkring mig, men speciellt två av dem som gjort 2013 till det bästa året någonsin än så länge. 

HAPPY NEW YEAR

  2014-01-03 / 12:11:00 / Festligheter / 0 kommentarer
31 december - 1 januari, vilken natt alltså. oförglömligt är väll den tanken som kommer upp mest i huvudet när jag tänker tillbaka, fyfan vad kul vi hade. har kommit hem igen, varit i åseda sen i måndags, eftersom jag var hemma med madde och lisa under helgen, men annars har jag varit borta sen dagen efter jul, känns faktiskt skönt att vara hemma under helgen då. 
 
Nu hoppas jag att ni alla kommer få ett riktigt bra 2014 och att ni njuter oredenligt detta året, för detta året kommer blir hur jävla bra som hellst!