SKOLFOTO?

  2012-08-28 / 11:54:02 / Personligt / 0 kommentarer
Har rast, sitter i ett rum med datorerna uppe med Lisa, Emelie och Hedvig, asgött :D Vi har precis varit och ätit, koldolmar och potatis? Måste säga att koldolmarna var väll inte så goda, hade en jättekonstig konsistens eller något. Slimiga o massa? 
Om någon timma har vi matte, tydligen ska vi ta skolfoto imogon ? :O Panik! 
 
Iskallt var det idag när man gick till bussen, skakade när man gick till skolan typ, asgalet. Sen blir det ju inte mycket bättre utav att det är 15 grader på mitt rum. Mamma och Pappa har äntligen satt igång elementet där nu, på tiden! Tyvär har de inte redigt kommit igång än, så varje gång man ligger där nere så är man nerbäddad i sängen o hoppas man inte fryser till döds! 
 

Love is in the air

  2012-08-27 / 18:08:00 / Personligt / 1 kommentarer
Åkte hem med bussen som gick 15.35 som vanligt. Har haft 2 lektioner idag, svenska och idrott. Idrotten ligger typ 1 km från skolan, så när Linnea och jag skulle gå dit, så trodde vi va helt rätt, men slutade med att vi fick ringa Lisa för att vi var på fel ställe, men vi var inte mer än typ 200 m ifrån där vi skulle vara! 
 
Nu sitter jag i Wilmas säng och kollar på NCIS, men är ju hos mig, om ni inte fattade! Wilmas säng står precis jämte min.. ! 
 
Ikväll blir det att slappa, astrött och fryser som fan, så ska lägga mig under täcket och försöka få upp kroppsvärmen!
 

2 täcken och en filt

  2012-08-26 / 09:04:00 / Personligt / 0 kommentarer
Ligger i sängen, helt nyvaken och kollar på NCIS. Är på andra säsongen... bara 8 kvar.
Idag blir det att ligga i sängen, slappa och ta det lungt, som vanligt. Men så jävla kallt på mitt rum så man ligger allvarligt med 2 täcken och en filt och ändå fryser... jobbigt. 
 
 

NCIS

  2012-08-25 / 23:12:00 / Personligt / 0 kommentarer
Jaha, har tittat på Justin Bieber på teve ikväll då! ♥ Love Him! ♥ Nu lyssnar man på lite musik då, av någon anledning blev det ganska gammal musik, men de e ju bra det med. Ikväll blir det att kolla på NCIS! Igentligen var det tänkt att Wilma skulle använda hennes säng, som fortfarande står precis jämte min, men blev lite ändrade planer och hon gick hem för en stund sen! Får ha kvar sängen lite till, den borde nästan alltid stå här, så ofta som Wilma sover här.. o ganska skönt att ha kläder, datorer, mobiler och massa annan skit där. 
Skälet till att sängen faktiskt står kvar här, är faktiskt så enkelt att der är så att jag inte orkat flytta på den! Så lat är jag. 
 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av NCIS och sedan lägga huvudet på kudden och blunda lite, eller aa, mitt huvud ligger redan på kudden och blunda går ju det med, men ja, jag ska kolla på NCIS först ;) Rörigt det blev nu känner jag. 
 

JUSTIN BIEBER ♥

  2012-08-25 / 10:07:00 / / 0 kommentarer
Godmorgon då.. Har legat vaken i 1,5 timma, somnade igår vid 10 :O Grymt förvånad, men grymt skönt! Så jag har kollat på ett NCIS avsnitt och nu ligger jag och lyssnar på Justin Bieber ♥ 
Nemen får se vad som händer idag, hoppas på något kul iaf... får se. 
Men iaf, orkar inte direkt uppdatera för tillfället, men jag lovar att uppdateringen blir bättre när jag får MacBooken! :D 
 
 

LIVET LEKER ♥

  2012-08-24 / 20:22:00 / Personligt / 0 kommentarer
Måste säga att livet för tillfället är väldigt lätt, man kommer hem sätter sig framför teven. Mamma kokar kräftor och fixar det tills nästa helg, snackar lite med kompisar och får maten framdukad på bordet. Enda problemet för tillfället är att min mobil börjar få slut på batteri, vilket inte är ett stå stort problem igentligen , eftersom min laddare ligger 10 m ifrån mig. Men iaf, har massa problem på internet på skol-datorn, jättejobbigt, men funkar väl ändå... ;)  
 

HAPPY BIRTHDAY RUPERT GRINT

  2012-08-24 / 19:27:00 / / 0 kommentarer
Om ni inte redan visste detta så fyller ju Rupert år idag... Han har nu blivigt hela 23 år... Han var ändast 11-12 år när första Harry Potter filmen kom up! Älskar dig Rupert ♥ 
 

Skolans läskmaskin

  2012-08-24 / 12:16:50 / Personligt / 0 kommentarer
Jaha då, har fått lånedator från skolan, segt att man än inte fått Mac datorn.. Men iaf, vi har fått en HP dator sålänge, tills vi sen får Mac datorn. Vi har haft någon diagnos idag på matten, hmm.. vet inte vad man ska säga, men det gick nog bra. Eller jag hoppas det. 
Ikväll blir de nog att träffa Wilma igen, hennes stäng står ju än hos mig, så ja, hon kanske ska använda den innan den tas ner igen. 
 
Aja, nu ska jag fixa lite läsk från skolans läskmaskin, alltid gött ;) 
 

titta vad jag fått

  2012-08-22 / 16:04:00 / / 0 kommentarer

Gondatt

  2012-08-21 / 21:49:40 / Personligt / 0 kommentarer
Min uppdarering de senaste dagarna har gått lite upp och ner, men tror jag har missat nu typ 2 dagar. Idag åkte jag in till Växjö vid ca 10 på morgonen, fick sova lite, tack o lov! 
Skolan är bra, hade bara matte idag, vi fick slå in böcker. Kul. Åkte in till Växjö för att slå in böcker.. 
Men imorgon har vi Historia i typ 2 timmar, blir kul med en riktig lektion, hur riktigt den blir däremot, vet jag inte. 
Men iaf, orkar inte skriva så mycket, så ni får nöja er med detta. 

Ha en trevlig kväll :) 

Godmorgon

  2012-08-19 / 09:25:47 / Personligt / 0 kommentarer
Godmorgon. Kan säga att trött som jag är ligger jag i sängen och slappar. Måste verkligen gå på toa också, så får la göra de snart. Wilma o ja hade en rolig kväll igår, tänker dock inte gå in på de så mycket. 
Idag blir de o va med Wilma och vila upp sug för första skoldagen med riktiga lektioner... lite nervös. Har även idrott imon, våran idrott borde va att gå till idrottshallen för den ligger ca 1.5 km (!!) från skolan.
Inte så jättekul. 
Men nu ska ja äta lite frukost och ha lite kul. 
 

Godnatt

  2012-08-18 / 22:45:00 / Foto / 0 kommentarer

på näset

  2012-08-18 / 18:10:17 / Personligt / 0 kommentarer
Hej! Är med Wilma på näset nu. Cyklade hit vid 3 och nu kollar vi på fil. Vihar badat och varit ute med båten, var på en jättemysig ö. Har tagit jättemycket bilder, men orkar inte lägga upp alla. Men iaf, uppdaterar när ja kommer hem ikväll, ska inte sova här denna gången. Men Wilma kanske sover hos mig inatt, mysigt :D
Hejdå <3

Flummbild

  2012-08-18 / 18:05:20 / Personligt / 0 kommentarer

Love ♥

  2012-08-18 / 14:09:15 / Personligt / 0 kommentarer

Godmorgon

  2012-08-18 / 10:57:08 / Personligt / 0 kommentarer
Har varit vaken i tre timmar nu, men iaf. Ska in till stan om en stund, ska köpa skal och plast till mobilen... skydda den så mycket det går. 
Men iaf, ligger o kollar på teve och slappar.  Men måste göra mig oordning nu. 
Hejda <3
 
 

Fotografering

  2012-08-17 / 21:17:00 / Foto / 0 kommentarer
Har varit i skolan idag, har vart massa sammarbetsövningar med på 3 och 2. Var jättekul!.Kom hem runt halv fem, då det blev bad med Widman. Vi var sen nere vid mitt favoritställe och tog kort. Mysigt ♥
Funderar på att köpa en system kamera.. vet någon vad man ska ha för märke och vart man kan köpa en som inte kostar allt för mycket. Hade varit mycket snäll. 
Helg nudå. TACK! SKÖNT o va hemma o slappa. Sen nästa vecka e de inte så farligt, för då börjar alla andra, så när man e i skolan, kan man iaf messa med någon o inte leta efter någon som är vaken.... xD 
 
Bjuder från lite bilder från fotograferingen :)
 
 

slappslappslapp

  2012-08-16 / 21:05:03 / Personligt / 0 kommentarer
 
 
Jaha, min kväll har kväll vart som de brukar vara. Har slappat as mycket vilket har varit skönt. Men jag har även vart borta till Wilma och träffat henne, pratat om den nya skolan och lite sånt.  Riktigt trevligt som vanligt. Mycket skoj som vanligt händer när man umgås med den knasbollen... 
 
Måste säga att det suger att gå i skolan under dessa dagar då vädret är så grymt fint när man vet att alla man brukar umgås med e på läger på böda...  hmm.. aja, de får väl njuta nu, snart börjar även skolan för de latmaskarna...  Kul att när de börjar skolan, har jag börjat lära känna klassen och massa. Med det e trevligt, man lixom lär känna nya människor och de e alltid kul med nya människor, flickor och pojkar. 
 
Hoppas att dagen imorgon blir lika lyckad som denna. :D
 
 

Samsung Galaxy S3

  2012-08-16 / 20:53:00 / Personligt / 0 kommentarer

bloggar från mobilen

  2012-08-16 / 17:05:39 / Personligt / 0 kommentarer
Har fått min nya mobil, och måste säga att jag älskar den <3 Helt perfekt. I skolan idag spelade vi förvildning, hur kul som helst, tror jag kom sist i morgon lag, men vem bryr sig? Jag hade kul med mina nya klass och de betyder mycket flera min del.
Klassen jag fått med e helt perfekt. Blev erbjuden plats på frisör idag, men tackade nej. Hoppas det var rätt val. Men igår var de lika bra som idag, förutom att jag fick mobilen idag och inte igår. Nu väntar jag bara på att få mina Corverse platå, som fortfarande inte kommit, men de kommer inte än på ett tag.
Ha det bra, uppdaterar senare om jag har tid och orkar.

2 dagar...

  2012-08-13 / 18:34:47 / Personligt / 0 kommentarer
Vaknade idag upp i en grymt skön säng på näset med Wilma. Vi har sovit i deras hus där, mysigt som tusan. Vi badade på kvällen och sen kollade vi på film, åt popcorn, godis och ostbågar. Vi spelade även Växjö Monopol, som ni troligen redan fattade så vann jag ju då... ( 2 gånger ) XD Tur att det inte tog allt för lång tid. 
Nu sitter jag och lyssnar på JUSTIN BIEBER och kollar lite kul på datan. 
 
Idag har pappa beställt min nya telefon, så den kommer typ på onsdag eller något :D Samsung galaxy s3 snart vilandes i mina händer ;) Skorna har ännu inte dykt upp tyvär, men det skulle ta typ 20-30 dagar eftersom de fraktas från USA, kanske har sagt det tidigare? Men de kommer nog snart, hade hoppas på att de skulle kommainnan skolan, men nepp, de gör dem nog inte då...! Börjar ju reedan om 2 dagar (!!!) Nervös, nervös, nervös. Pappa kör in mig första dagen, önska mig lycka till... känner ju absoulut ingen där.. inte som jag vet iaf? 
 
Hoppas eran kväll blir lyckad! ♥
 
Bjuder på en GAMMAL bild, väldigt gammal bild. Men fin ändå ♥

Kärlek till Tom ♥

  2012-08-11 / 14:40:00 / / 0 kommentarer

4 DAGAR TILL SKOLSTART!

  2012-08-11 / 13:12:43 / Personligt / 0 kommentarer
Måste verkligen börja blogga normalt igen! Blev ju lite uppehåll när jag var i Turkiet, och nu har det bara inte kom itt in i huvet att jag ska blogga igen..! 
Börjar skolan om 4 DAGAR! Så jädrar galet är det! Men kommer bli kul, hoppas jag i alla fall. Kul att lära känna nya personen  och "börja om"! 
 
Kan medela att jag inte fått skorna än, skulle ta ca. 20-30 dagar eftersom de skickas från USA! 
Men iaf, inatt sov Wilma hos mig, vi hade askul hela kvällen, kollade på Kogänget, Wilmas förslag inte mitt. Men mycket skratt blev det utav filmen. Eftersom mitt dygn nu är vänt igen så att jag sover normalt om dagarna, så gick vi o la oss runt 12 eftersom ja typ somnade då. Sen vaknade vi vid typ 9 (klockan stod på 10). Har alltid klockan ställd på 10 eftersom jag inte vill sova bort hela sommarlovet, iaf inte om det finns något att göra, om ingen e hemma sover jag hällre. Men äntligen sover jag på nätterna och inte på dagarna. Idag kommer mamma o pappa hem från Falun, trevligt att träffas igen, men har varit ganska skönt att vara ifrån dem lite nu direkt efter att man vart med dem 2 veckor i rad, dag som natt lixom?
 
Aja, nu ska jag la fixa något o göra, har precis duschat så.. ;) 
 
Hejdå ♥
 
 
 

Beställda! ÖVERLYCKLIG TJEJ

  2012-08-06 / 20:12:00 / / 0 kommentarer
Hoppas på att få dem innan skolstarten! Kan även säga att en Samsung Galaxy S3 skickas hem till mig under veckan :D Det gör en människa ännu lyckligare :D 

Hej Hej Sverige

  2012-08-06 / 17:40:12 / Personligt / 0 kommentarer
Hej Sverige! 
Äntligen är jag tillbaka, men saknar Turkiet så mycket när man ser det tråkiga regnet droppa från molnen... 
Jag kom hem igår, vid ca 7 på morgonen, så då sov jag till 12, och sen träffade jag Wilma ♥ Kan ju säga att vi hade lite att prata om! Vi var på Näset och badade från båten ( ISKALLT ). Har ju blivigt van med 27 grader i vattnet o så kommer man hit o de e typ 17 ? Sov även hos henne inatt, och idag har vi varit och shoppat i Växjö. Inte för att de blev speciellt mke shoppat. 
 

Turkiet Bilder

  2012-08-06 / 17:40:00 / Semester / 0 kommentarer